VI CONGRÈS FORAL DE COALICIO VALENCIANA. Valencia 22 de Maig de 2010. Hotel Valencia Palace.

Pagina oficial del VI Congrès de Coalicio Valenciana. Edicio provisional. Pendent d´incorporar ponencies territorials i comarcals. Pendent de correccio.

lunes, 10 de mayo de 2010

- ¡BENVINGUTS AL VI CONGRÈS FORAL! ¡BIENVENIDOS AL SEXTO CONGRESO FORAL!

El proxim 22 de Maig es celebrarà en l´Hotel Valencia Palace el VI CONGRÈS FORAL DE COALICIO VALENCIANA.

Els afiliats del nostre partit han aportat les seues ponencies que serán llegides davant el Congrès i en el que redactarem i, en el seu cas, aprovarem les oportunes conclussions.

Este Congrès servirá, a l´hora, per a manpendre una nova etapa de cara a les eleccions autonomiques i municipals que es celebraràn el mes de Maig de l´any 2011 i per a triar nous carrecs de representacio per als consells territorials del partit.

Parlarem de CRISIS ECONOMICA, PARO, SEGURITAT CIUTADANA, INMIGRACIO, JOVENTUT, CAMP, CORRUPCIO, JUSTICIA, SANITAT, LLENGUA I CULTURA VALENCIANA, CATALANISME…i atres problemas que, hui per hui, preocupen a la nostra societat valenciana.

Com sabeu, Coalicio Valenciana ha ostentat regiduries que en el número de 27 han segut l´estandart del valencianisme en els pobles a lo llarc d´estos 3 anys, marcant una impronta i un quefer en defensa dels interessos del poble valencià.

Si la tasca feta pels nostres representants no es prou coneguda es a soles per la voluntat d´obstruccio i silenciament d´uns mijos de comunicacio, allineats en el poder i nugats per la publicitat que els donen tant el govern socialiste de Zapatero com el govern autonomic de Camps, que mos han negat reiteradament la nostra presencia en diaris, radios i televisions.

Pero el treball està fet i seguix fentse i, per aixo, pensem que podrem renovar i obtindre la confiança dels nostres electors.

Mos trobem en unes eleccions renyides entre els dos partits mayoritaris que, donant l´esquena a les necesitats de la societat, es troben involucrats abdos en numerosos casos de corrupcio. Puix es el moment de que els valencians reflexionen i pensen quí millor que Coalicio Valenciana per a defendre els interessos socials, culturals, economics i morals de la nostra societat a la que coneguem desde fa a monto d´anys.

Per aixo contem en tu. T´esperem el proxim disabte, 22 de Maig a les 10 del mati, en el Hotel Valencia Palace del nostre Cap i Casal.

Crida al telefon 655 716 663 o 963 81 22 66 de Coalicio Valenciana per a confirmar la teua presencia puix els puestos estan reservats.

Aixi mateix t´informem de que al acabar l´acte (al voltant de les 14 hores) es servirá un dinar en el mateix hotel al preu de 35 euros que, en el cas de que vullgues asistir, deuras de reservar tambe el teu puesto.

Esperant poder saludarte personalment el proxim 22 de Maig, rep de bestreta un for abraç valencianiste.

De nou, per a esta nova etapa seguim contant en tu.

Juan García Sentandreu
President Foral de Coalicio Valenciana

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.